En liten presentation

 LOTTA
LOTTA

Välkommen till Vildvindras hemsida. Här försöker jag löpande uppdatera nyheter och annat som sker. 

Kontaktinformation ligger bara ute på hemsidan när det finns valpar till försäljning. Varför blev det just jack russell terrier som fångade mitt hjärta? 

Jo, jag hade lärt känna en helt underbar liten lurvig (strävhårig) kille (Wallander). Han var lugn och orädd. Det kunde springa hästar och köra maskiner rätt framför nosen på honom, men han brydde sig inte. Inte skällde han heller, så det fick bli en jack russell terrier för min del också. Doris flyttade in 2015.  

2017 flyttade Märta in och 2020 sparade jag två valpar efter Doris - Signe och Sally. Alla mina tikar är släthåriga och tan-färgade. 

Jag har ingen stor uppfödning. Hundarna är i första hand mina familjemedlemmar. Om det sedan finns en hane som kan passa någon av dem, ja, då kanske de paras. Det viktigaste är att få fram trevliga hundar med stabil mentalitet, och som i övrigt motsvarar rasstandarden. Hane och tik matchas därför noggrant.

I övrigt så arbetar jag som specialistundersköterska inom demensvården. På fritiden är det djuren som gäller (hundar, hästar, katter). 

Men jag tycker också om att greja i min bohemiska och rufsiga trädgård. Fotografering och vandring (med hundarna) är andra aktiviteter jag gärna ägnar mig åt.Jag har även en foto-hemsida. 

Välkommen dit!


www.lottasfoto.com