En liten presentation


Vildvindras kennel drivs av mig, Lotta. Min erfarenhet av att äga hund sträcker sig till att vi hade en gul labrador på 1980/90-talet. Sedan skulle det dröja ända till 2015 innan nästa hund kom in i mitt liv. Det var Doris,  en jack russell terrier. 

Anledningen till att det blev just jack russell terrier var att jag hade lärt känna en snäll och helt underbar liten lurvig (strävhårig) kille (Wallander), som charmade alla i sin närhet. Han var lugn och orädd. Det kunde springa hästar och köras maskiner rätt framför nosen på honom, men han brydde sig inte. Perfekt. Inte skällde han heller, så det fick bli en jack russell terrier för min del också. De är små, oömma och har en härlig positiv energi. Dessutom är rasen väldigt frisk.

I december 2017 flyttade även Märta in. Båda mina tikar är släthåriga. Förhoppningen är att föda upp just släthåriga jack russell terrier. Vi får se, inget är hugget i sten.

I övrigt så arbetar jag som specialistundersköterska på ett äldreboende och har förutom djuren ett stort intresse i trädgård och fotografering.Jag har även en foto-hemsida. 

Välkommen dit!


www.lottasfoto.com