En liten presentation


Vildvindras kennel finns i Strömstad och jag som driver den heter Charlotte (Lotta). Jag har inte haft hund i all evighet. Vi hade en gul labrador på 1980/90-talet, det är allt. Sedan dröjde det länge. Nästa hund blev så en jack russell terrier. Det var 2015 (Doris). 

Anledningen till att det blev just jack russell var att jag hade lärt känna en snäll och helt underbar liten lurvig kille (Wallander) som charmade alla i sin närhet. Så himla cool. Han hetsade inte upp sig i onödan, det kunde springa hästar och köras maskiner rätt framför nosen på honom och han brydde sig inte, lugn och fullkomligt orädd. Perfekt när man har hästar och katter runt sig som jag har. Och inte skällde han heller så det fick bli en jack russell för min del också. De är små och oömma, och har en härlig positiv energi. Dessutom är rasen väldigt frisk.

I december 2017 flyttade Märta in, så nu är det full fart. Två yrväder, med två helt olika personligheter. Båda mina tjejer är släthåriga. Och förhoppningen är att föda upp just släthåriga jack russell terrier. Vi får se, inget är hugget i sten.

I övrigt så arbetar jag som demensundersköterska och har förutom djuren ett stort intresse i trädgård och fotografering.Jag har även en foto-hemsida. 

Välkommen dit!


www.lottasfoto.com