En liten presentation

Välkommen till Vildvindras hemsida. 

Hur kom det sig att jag valde just rasen jack russell terrier? Jo, jag hade lärt känna en helt underbar liten lurvig (strävhårig) hane. Han var lugn och orädd. Det spelade ingen roll att det sprang hästar och kördes maskiner rätt framför nosen på honom, han brydde sig inte. Inte skällde han heller. Det fick bli en jack russell terrier för mig också. 

Doris flyttade in 2015. 2017 flyttade Märta in och 2020 sparade jag två valpar efter Doris - Signe och Sally. Alla tikarna är släthåriga och tanfärgade. Hundarna är i första hand familjemedlemmar. Om det sedan finns en lämplig hane och om tid finns kan det hända att de paras. 

Målet med att ta valpar är att få fram trevliga hundar med stabil mentalitet och som i övrigt motsvarar rasstandarden, hane och tik matchas därför noga.

I övrigt arbetar jag som specialistundersköterska i äldreomsorgen och brinner särskilt för vård och omsorg inom demensområdet. 

På fritiden är det djuren som gäller (hundar, hästar, katter). Men jag tycker också om att vidarutbilda mig, greja i trädgården, fotografera och gå långturer med hundarna.Jag har även en foto-hemsida. 

Välkommen dit!


www.lottasfoto.com