Vildvindras Sally

Sally & baken på Signe
Sally & baken på Signe

Nu finns möjlighet att ta över Vildvindras Sally. Hon är född 21/10-20, ca 25 cm hög och väger 5 kg. Registrerad i Svenska Kennelklubben och Jordbruksverket. Alla papper är i ordning. Vaccinerad och frisk. Veterinärbesiktning kommer att göras innan överlåtelse.

Till en början skrivs ett inackorderingsavtal (prövotid), för att säkerställa att allt känns bra för alla parter. Om allt känns bra omplaceras hon till priset 9.000 kronor.

Sally är en frisk och trevlig liten tjej som hänger med på det mesta. Hon är uppväxt i hundflock, har träffat småbarn men inte umgåtts regelbundet med dem.

Hon är snäll och glad, lugn och klok. Hon har tagit på sig rollen av vaktare i hundflocken. Springer längs staketet och voffar till skogens djur att hon minsann hör dem. Jag vet inte hur hon skulle uppträda i stadsmiljö eller lägenhet men upplever henne som något jaktintresserad. 

Sally kan vara ensam hemma. Är då van att vara i ett speciellt rum med hundgrind så att hon kan se ut i resten av bostaden.

Sally är duktig på att smyga sig fram och tjuva småsaker. Pennor, papper, kvitton, allt kan tas med till korgen för "inspektion" (läs demolering). Har dock inte tuggat sönder skor, sladdar eller andra mer vanliga hundbyten. Men en lös socka på golvet är svår att motstå.

Sally lämpar sig inte till avel då hon inte uppfyller rasstandarden. Hon är för lång i ryggen och något överbyggd men förstås helt perfekt ändå. Och en riktig gosig knähund. Kan bo med katt (har tre stycken här) men kanske inte med andra tikar då rivalitet med mina andra tikar är orsak till omplacering.


Vid intresse kan mejl skickas till kontakt@vildvindras.com

Berätta vad ni kan erbjuda Sally och hur er livssituation ser ut. Vilka är ni? Tänk på att jack russell terrier behöver ett aktivt liv för att inte bli understimulerade och hitta på egna upptåg.